Avslutar året med en liten god gärning..

Sitter här och äter frukost.. Om en stund ska jag bort till Kvantum och köpa de sista ingredienser som jag behöver till min vita chokladmoussetårta som jag ska göra sen:D Den är smarrig den!
Efter det har jag lovat att hjälpa Madde med nyårsfrisyren :D

Jag vet inte om ni har hört cancerfondens radioreklam? Men dom frågar hur det skulle kännas att vara 50 kr fattigare.. och varje gång har jag tänkt- Det skulle ju inte kännas ett skit. Så varför skänker man inte oftare? Skänker 50 kr till något som är så bra, som i framtiden kan hjälpa så många istället för att köpa en tröja eller ett par örhängen som man tycker är halvfula och inte ens behöver?

Men NU, har jag äntligen tagit tag i det och skickat iväg ett sms. Jag är 50 kronor fattigare, men känner mig så mycket rikare! För jag har gjort en god gärning.. och jag tänker göra fler!

Skicka BESEGRA 1618 till 72988 och skänk 50 kr till cancerfonden

Dagen före..

Nyårsafton har jag haft en slappdag med Madde.. Vi har haft ansiktsmask, peeling och fotbad.. och det var hur skönt och välbehövligt som helst:) Så nu är jag en riktigt fräsch babe inför det nya året ;) haha



Och påtal om det nya året så har jag fortfarande inte bestämt mig vart jag ska fira in det någonstans.. Om jag ska vara i Nybro med bara några stycken och ta det ganska lugnt och ha det trevligt. Eller om jag ska på storkalas i Tingsryd med alla mina andra vänner. Det är svårt, och jag tror att dagsformen imon får avgöra:)

Nu för en stund sen så kom jag hem från träningsmatchen mellan Nybro-Kristianstad som Nybro vann med 6-2:) Kul att träffa tjejerna igen, var ju ett tag sen.. Men jag saknade Renée! Det var kallt och ensamt att gå hem!
Men nu sitter jag i soffan och värmer mig medans jag väntar på Mellis och Anton som snart kommer. Då ska vi köra til Mc´Donalds. Hatar den maten.. men får väl stå ut. Orkar inte fixa något till mig själv..

Mellis och Jållan (bild från tidigare match)

Ha det bäst kära vänner!


Alexa Chung



Klänning, ring och halsband från Modekungen.se
Skor från Nelly.com

Drömmen om ett hår som Giseles..

Åh, åh, åh vad jag vill ha hennes hår! Längden, färgen, volymen.. drömhår!


En ny dag med nya möjligheter!

Vaknade, kollade ut genom fönstret och märkte att det var strålande solsken och det kändes direkt att det här kommer bli en bra dag:)

Nu har jag nyss, eller för en stund sen ätit frukost, kollat i en gammal ELLE tidning och smygkollat på Saltkråkan..

MUMS!

Nu har vi ( Jag, Mellis, Linus och Frank) precis ätit oss propmätta på klyftpotatis, skinksnitzel, bea-sås och super nyttig sallad :)
Det var SUPER gott!
Nu ligger alla deckade i soffan och kollar på svenska hollywood fruar :D as bra!


Haha Linus är det såsen du trånar efter?

Har tråkigt!

Sitter här hemma själv och har pisstråkigt! Hade precis tänkt dra till Mellströms när det började skramla som fasen på balkongen. Gissa vem det var? Frank Wagner den moggisen har inte fattat vart man går in;) Nejdå, där stod dom allihop, Frank, Grönis, Limpan och Mellis.. Skönt nu kommer dom snart så slipper jag gå runt här i min ensamhet och lyssna på knappnålar som faller..



NJA det gick nog inte så bra..

Det där med blekningen vatt ingen höjdare.. tror jag får prova något bättre! Det enda som har hänt är att hela lägenheten luktar badhus!

Men.. jag gråter inte för det inte.. för H&M katalogen har kommit på posten, så ska kika lite i den.. och sen kanske kika lite till.. och sen kanske en tredje gång också. Vi får se!


Nu ska här donas!

Har varit hemma hos Mellströms och lånat klorin, så nu äntligen ska jag bleka min jeanskjol som jag köpte secondhand i somras. Får se hur det blir.. kanske slinker med ett par jeans också:)
Jag visar före-efter bild senare..

Men först måste jag nog äta lite.. får nog bli gårdagens spagetti och köttfärssås! :)

Ny start!

Då var bloggen igång igen, och förhoppningsvis blir det bättre den här gången :)

Tänkte börja med en snabb uppdatering av julen..







RSS 2.0