shoppinghjälp någon?

Nu kom jag precis hem från stan. Mellis och jag var och uträttade några ärenden och åt lunch innan hans träning. Det blev grekiska grillspett på Dolce vita. Och om jag inte redan har sagt det så säger jag det igen. Det är det bästa jag vet! så otroligt fruktansvärt helt makalöst svin gott! (och då överdriver jag inte). Så har ni inte ätit där kära vänner så GÖR det!

Efter maten kikade vi lite inne på Var.dag. Fanns endel snygga killkläder. Men för tjejer var det inte så mycket att ha. Vi hittade en superfin skjorta till Mellis, som jag tyckte att han skulle köpa. Men då kom han med idén att jag skulle åka upp till stan och handla lite kläder till honom sen när han tränade. (för hans pengar förstås). Och det är väl skit roligt, eller? Killen, som har tyckt att jag har konstig smak länge länge länge ger mig plötsligt i uppdrag att köpa honom nya kläder. Haha han sa till och med att han tyckte att jag hade bra smak:D WOHOOO kanske har kommit nånstans med den pojkens smak ändå:)
Han är alltid snygg, men i rätt kläder så är han 100 gånger snyggare:D

hoppas han blir nöjd med det här:


Man får ju hålla sig lite till det normala. Men skjortan Ullalllaaa:D

Kunde inte låta bli att köpa ett par cheap monday jeans till mig själv också. Dessa är i modellen tight och jag älskar dom. Har ett par svarta sedan tidigare och det är helt klart den nya favoritmodellen sen Replay s jeans med dragkedje fickorna. I´m in love!

Skjortan kommer från Var.dag
Resten är från  The Salty dog. Otroligt härlig affär, med trevligt personal:D Kolla in deras hemsida http://thesaltydog.se/

mysig lördag

Igår var det en väldigt lugn och mysig lördag. Dagen började med att jag fick frukost på sängen :) Mellis kom in och överraskade mig med det och ett avsnitt av true blood:) Han är för fin min Honey!

Efter det blev det middag på Gäddvägen som uppladdning innan det var dags för storstädning.
När lägenheten väl doftade ljuvligt så åkte vi upp en stund till OG och kollade när Madde spelade nån viktigt innebandy match. Tyvärr så gick det inte så bra.. 

Dagen avslutades sedan med hembakad pizza ihop med Mellis och Linus. Anders kom senare också, så vi satt och kollade på Robinson, och sen var det dags för en mumsig efterrätt och hyrfilm:D
Bra film måste jag säga.. "Flickvänner från förr", den kan jag varmt rekomendera! 




Bingo!

Förlåt för dålig uppdatering igen..

De senaste tre dagarna har jag "provjobbat" på ett ställe som heter idrottens bingo här i Nybro och jag måste säga att det är ganska kul faktiskt. Kanske inte mitt drömjobb och det jag vill göra resten av livet, men tjejerna jag jobbat med är jätte snälla, trevliga och roliga. Jobbet är i sig är ganska soft, men jag trivs. Hoppas jag kan få lite tider där framöver :D

Just nu sitter jag, Mellis och Linus och pratar om ALLT! det är sent, men vad gör det? det är ju lördag imån och jag ska inte jobba då :) underbart!
Visserligen har jag haft sovmorgon i otroligt många dagar innan, men att sova ut på lördagar är något speciellt:D I lööööööööv it!

Imån (idag) måste det iaf storstädas och tvättas här i lägenheten! Nu föreställer ni er kanske ett riktigt snuskhål, men riktigt så illa är det inte. Men det behövs iaf städas;)


dags för tattoo snart?

jaaaaaaaaahopp?!

Jaha.. då har man varit tillbaka i Nybro i några timmar.. Mellis stack till träning för en stund sen, så nu är jag home alone igen..
 Sitter i soffan och kollar på Top Model.. funderar på om jag ska hitta på något lite mer kreativt;)
Vid åtta blir det iaf fotbollsträning.. ska bli spännande å se hur det går. Det gick ju förbaskat bra för Madesjö i Futsal igår iaf:) och jag hade kul i seket med Mia, Nellie och Fia :D


Home..

Nu ska jag klä på mig och köra till Tingrsyd.. kolla en stund på Futsal. Tror jag stannar i Tingsryd tills imån. Mellis och dom kommer ändå inte hem förrän i natt nångång.
Kan va skönt att komma hem lite:)

Nytt i garderoben!


Brillor från BikBok

Fyndade en grymt snygg jeansskjorta på H&M

Träningsvärk!

Tränade för första gången med Madesjö i torsdags.. och vi kan väl säga att jag fick en regäl hårdstart! Träningen bestod nämligen av konditions hinderbana. Det var grymt kul, men det kändes ju att man inte tränat sådan träning på ett bra tag.

Tycker att tjejerna i laget verka vara väldigt trevliga allihop, och det känns ju väldigt bra. Hade ju inte alls behövt vara så nervös..

Men till träningsvärken! Igår på förmiddagen var det ganska lugnt, men tänkte ändå att det nog vore bra och träna av sig lite på friskis. Så jag och Angeliqe åkte dit och tränade lite.. sprang på bandet och körde lite styrka och fy faaaan.. kunde knappt gå igårkväll. Tror inte det berodde på min och Angeliqes träning, för jag har till och med träningsvärk i mina vrister. Jag ser ut som en stelopererad höna när jag går.

Så tror det är bäst att sitta i soffan och kolla på reprisen av Let´s dance och hoppas att det blir bättre;)

Nu har det hänt en del sen sist..

I onsdags var Jag, Moa, Nellie och Stina i Hestra och åkte lite skidor. Och det var hur kul som helst.. Bilresan dit var skit rolig, mitt och Nellies snowboardåkande var väl sådär, skidåkningen var skit kul, hemresan var också kul, men vi körde lite vilse.. men det hör väl till antar jag:D Jag missade tåget med 1 minut, men va fasen det gick ju nya tåg :)



1. det kan vara svårt att få på sig pjäxorna ibland, eller hur Stina?
2. Det är kul med skidor/snowbord
3.Nellie ströp sig själv med halsduken, men varmt blev det nog iaf.
4. Stina vill ha fred?

Alexa Chung ones again


Wiiiiiiihoooooooo

Yes, yes, yes!! Imån får man äntligen sätta på sig skidorna för en liten åktur i Hestra:) Inte världens bästa backar men fy faaan va underbart härligt det ska bli :) Finns inget som gör en så glad som när man har solen i ögonen nerför en backe.. då är livet bara enkelt och härligt!
Hoppas verkligen på kanon väder imån:D

Fotboll?

Idag har varit en bra dag:) har gjort ganksa mycket fast ändå väldigt lite!
Jag har städat, sökt jobb, lagat mat och kom nyss hem efter att ha kollat på när Madesjö tränade. Så på onsdag (?) tar jag på mig fotbollsskorna och kliver för första gången i mitt liv in på en träning med ett annat lag.. Vi får se hur det går. Jag har ju inte tränat sen Oktober och Madesjö är ju absolut inget dåligt lag. Jag är SKIT nervös!

Imån blir det också spännande! men jag säger inte varför ännu..

Hestra på onsdag också kanske?:D

Forsa Nybro olé

Nyss hemkommen från en kanon spännande match mellan Nybro och Tingsryd i Dackehallen. Och för en gångs skull så vann Nybro och det känns ju helt galet bra!
Tingsryd i mitt hjärta, men fan va underbart att Nybro vann:D älskade älskade Nybro, härligt grabbar!
Tror vi alla från Nybro stod med hjärtat i halsgropen sista 10 minuterna.. Men som sagt, det var skönt att det gick vägen:D

Ikväll firar vi med film och tvmys tror jag :) kanske lite godis också!

Rött är sött





En vinkväll jag sent kommer glömma!

Vinkvällen igår var one of a kind om man säger så :)
Men den var rolig och trevlig på alla sätt :D Men man mår ju där efter idag, och då tror jag ändå inte att jag mår sämst;)

Lite bilder från gårdagen:



Nu ska jag gå och hämta bilen hos Nicole, sen tror jag vi få gå och äta pizza nånstans:D

"Linn, Linn din piggelin"

Har nytt kollat klart på "P.S I Love you". Sjukligt bra film, har skrattat och gråtit om vart annat.. ja, den är iaf väldigt fin!

Innan filmen så skjutsade jag Måns och Tilda till tåget. Dom har varit här sen igår då vi var inne en sväng i Kalmar:)

Igår hade vi taco-mys också och efter det var vi uppe en och kollade på Nybro open en stund:)

Nu ska vi snart äta lunch här, sen går vi nog en runda och ikväll ska jag på vinkväll med tjejerna och Mellis och grabbarna ska till O´learys :) Det ser vi fram emot:D

Ha en trevlig dag allihop!



Mellis fantastiskt fina rim :) "Linn, Linn din piggelin"


Återblick

Sitter hemma hemma hos Madde och kollar på hennes bilder på datorn. Har hittat några gamla guldkorn! hehe


Poolbad sommar 2008. En några kilo tunnare Linn och en något långhårigare Mellis :)


Bröllopsdagsfirande sommar 2009

jag som tomte (årets coolaste), lilljul 2009

äkta glädje, julafton 2009

Nu ska Madde iväg, så nu får minnerna vänta! haha

skjortan!



Jag har hittat den perfekta på chicy.se!

fattig dag!

Idag har inte hänt mycket.. än sålänge iaf! Har stigit upp, ätit, tvättat, gått en runda, lagat mat, ätit, tvättat, kollat på american pie, kollat facebook och nu ska jag iväg och träna tänkte jag.
Ingen behöver träning mer än jag just nu! (eller jo, kankse någon) , men shit! ja har knappt en muskel kvar i kroppen.. måste komma igång. Ska upp och prata med Madesjö senare ikväll.. får se om det blir någon fotboll för mig i år..

Vi får se!

Anders 21 år!

Japp.. Anders fyller 21 år idag och det ska man ju såklart fira:) så Mellis, Anton, Brian, Anders själv och så jag åkte in till Kalmar för en sportig middag på O´learys. Shit vilken flash back man fick till tiden i USA! helt galet! Det dög ju såklart inte att hitta på fotboll som alla andra i restaurangen, för de här grabbarna ville se på NFL och NHL:D kunde inte bli mer amerikanskt än så. Äta stora hamburgare och kolla på Amerikansk football. Fast jag åt ifs faijitas, men det spelar ju ingen roll;) haha
Trevligt hade vi i alla fall:D Så grattis Anders på födelsedagen!

födelsedagsbarnet och Frank Wagner (Anton Holmberg)

Vi i specialrummet, inte lika mysigt, men vad gör man inte för att få se hockey och amerikansk football?


förrätt slår aldrig fel!

Grönis och Brian (den äkta amerikanen)

Mellis, med munnen full av hamburgare!

klart att födelsedagen skulle avslutas med glass och tomtebloss;)


En kväll hos Moa!

Har varit lite dålig uppdatering..

Men igår så var mamma, pappa och Måns här och hälsade på:) Vi drack lite glögg och sen gick vi rundan bort till Anne och Björn och åt upp resterna av min nyårstårta innan det var dags för mig att åka med tåget till Växjö för en myskväll med tjejerna.

Vi åt på Acropolis, god grillspett, med potatischips och tzatsiki:D kanon gott, fast jag gillar nog ändå Dolce Vitas grillspett bättre;)
Efter maten så traskade vi hem till Mosan:D första gången jag var i deras lägenhet, supermysig:), på hemvägen tof vi omvägen förbi Hemmakväll och hyrade en skräckis, The children. Den var väl sådär.. lite urballad men ändå rätt läskig då och då.. Runt halv elva åkte gänget hem och jag och Moa satt uppe en stund till innan det var dags att bädda ner sig i soffan :) OTROLIGT skön soffa! haha



(bilder vi bjuder på)

Idag vaknade jag av att Moa fixade frukost. Efter den så gick vi till Johanna för att sedan ta en runda runt Växjösjön i det fina vädret:D
Sedan möttes vi upp igen på Paladium för en fika lite senare:) Mys mys..
Sen blev det för mig att återvända till Nybro igen..

Tack mamma, pappa, Måns, Moa, Mia, Nellie, Emmy, Fia, Björn och Johanna för en trevlig lördag-söndag! :D

RSS 2.0