Aktiv dag än så länge..

Började morgonen med att jogga till Hanemåla.. åt frukost och kollade i Ellos kartalogen som brevbäran kom och lämnade till Madde personligen.
Sen hem till lägenheten och duschade och bytte om, sen har vi varit på golfbanan tills nu. Slog lite bollar, puttade och slog ännu fler bollar på övningshålet. Det är fasen skit kul med golf.. så länge det går bra vill säga;) Ska nog ut och slå lite till nån dag nu i veckan..

det här är jag om några år, bara så ni vet;) haha

Hur har ni det i värmen mina kära vänner?

Liseberg!

Här kommer lite bilder från vår underbara och super roliga dag på Liseberg i lördags..


kissepause, påväg till liseberg

Så bär det iväg i balder..

Jag, Arvid, Mellis och Danne inne på Liseberg

Jag och Danne står och väntar medans Mellis och Arvid åker uppsvinget, som för övrigt är det absolut roligaste man kan åka på Liseberg tillsammans med Balder.. Här snackar vi kill i magen!


där uppe satt man, vill tillbaka och åka om och om igen!

Det får nog bli Liseberg snart igen!


Äntligen!

Efter en stressig dag med tvätt, fixa mat, och ärenden i stan så kan jag äntligen gå ut och lägga mig i solen hos Mellis :D helt underbart!

Förvirrad dag som avslutades på golfbanan

Sov i Tingsryd efter hemkomsten från Göteborg och Liseberg igår. (kommer bilder från det imon). Var inte hemma förrän kvart i två, så skönt att bara kunna krypa ner och lägga sig och vakna upp hemma och få en riktig frukost med ägg och allt.
Sen irrade vi runt i ingsryd ett tag innan vi kunde åka hem till Nybro igen..

Ikväll har vi varit ute på golfbanan. Mellis och Arvidsson spelade, så jag och Madde hängde med. Ändå så fint väder.
Här är lite bilder.


Dax för första hålet

bra motion mellan hålen


syskon på golfbanan

tror ni den går i?


själv agerade jag "personligt stöd"


Min snygging


Grillning och jordgubbar

Ikväll får vi mat hos familjen Mellström, grillad kyckling tror jag det blir, inte fel inte!
Efter det blir det jordgubbar med smält choklad:) Jag och Mellis föredrar vitchoklad, men Madde ville hellre ha mjölkchoklad så fick köpa en vanlig marabou till henne..



Ska bli smaskens!
Trevlig kväll allihop!

Nya brillor!

Vad tycker ni om min nya brillor från cheap monday?

spelar ingen roll vad ni tycker- för jag älskar dom!




Vilken jäkla sommar vi fått!

Är inte vädret underbart så säg?
Jag och Mellis började dagen med en joggingrunda runt sjön och sen hem till hans föräldrar i Hanemåla och slängde oss i poolen..  Helt underbart!
Vid lunchtid var jag snäll och följde med Madde in på ett ärende i Kalmar. Tog en snabb-titt inne på GinaTricot, provade lite jeans som var på Rea men jag köpte aldrig nått. Lika bra det tror jag. Fast nu i efterhand så hade det ju suttit fint med ett par nya jeans. Men kan lika gärna vänta till hösten. För är det sånt här väder så lär man ju inte behöva några?
Efter det blev det korv och makaroner och sen ligga en stund till i poolen..


Är inte den svenska sommaren underbar? tror jag ska köra och köpa lite jordgubbar:)

Nybro..

Sitter här i Nybro nu. Är hemma hos Mellis föräldrar.. Vi badade i poolen innan. Över 30 grader nu, helt underbart, sen har Mellis varit på träning i någon timme nu så då har jag suttit här vid datorn och roat mig, men nu är han äntligen på ingång.. Ska ta ett dopp till i poolen nu innan vi ska upp till Madesjö och kolla när Madde spelar..

...

Här är några av alla dom bilder som Madde och jag var ute och tog på midsommarafton..





Äntligen lite bilder!

Här kommer lite bilder från midsommar!




sommar sommar sommar

Matchen mot Hovshaga igår gick fint, vi vann med 4-0. Känns bra med seger innan upphållet, och ännu bättre känns det att vi fortfarande är obesegrade. Nu har vi bara en hård sommarträning att se fram emot..
Blir dock match för mig ikväll igen med div 4. Hoppas på vinst då med.

Nu kom frågan.. sommar eller ingen sommar. Vad fan gör man?

Ska iaf ut och lägga mig en stund i solen..

En glad midsommar!

Nu är midsommar helgen över och jag måste säga att den varit riktigt lyckad.
I torsdags så var det ju som sagt Lasergame, jag, Madde och Kjellis mor Jollan, Danne och Mellis.. Vi kan väl säga som s att lagen inte var speciellt jämna. Jollan som hade högst poäng av alla hade över 43000 poäng och jag låg på minus 5900. Kanske inte sånt man ska erkänna, men det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Vi hade nog lite dåligt samarbete PLUS att Jollan den jävlen sköt mig i ryggen hela tiden fast att jag redan var skjuten. Jag hann ju inte ens gömma mig!
Vill bara tillläga en sak, jag har fortfarande träningsvärk efter lasergame matchen! har inte kunnat gå riktigt på hela helgen.. och jag kan säga så här, det var inte värt det med tanke på att jag var sämst! Men jag tar det nästa gång!

I fredags var det poolparty och Bahama-mamas! och innandess var Madde och jag ute och tog lite bilder.. Ni kommer få se dom sen när jag fått dom.
Sen blev det supergod mat, lekar och spel för fulla muggar! och en lång promenad hem..

Lördags var en riktig slapp dag.. frukost vid 12, sen filmtime.. lite bad i poolen när solen stack fram, filmtime igen, pizza, kortspel, som jag förlorade, ja vad ska man sä? vi hade det allmänt mysigt :D

Idag har vi bara legat vid poolen, för vilket väder det har varit ändå! knappt en droppe på hela helgen, mycket ovanligt!

Jag hoppas att alla ni andra, särskilt mina kära vänner på Öland haft en otroligt bra och glad midsommar!

Nu är det dags för träning..

regnig shopping..

Hemkommen från Kalmar för en stund sen, där regnade det, men lite shopping blev det iaf:D

En t-shirt från Acne- Kompaniet
Solglasögon från Cheap Monday- Kompaniet
Örhängen med fjädrar från Gina Tricot, som jag har letat! helt överlycklig över att äntligen har hittat ett par!
Silvriga örhängen från H&M
En "skinn"väst från Zoul- MQ

Jag är supernöjd! och jag tror Madde är det också:)  Vi hade det mysigt trots regnet.. vi åt gott på 4-kök och tog det allmänt lugnt. Ångrade mig dock att jag tog en bakad potatis sen när jag såg en kille komma med supergod pasta och kyckling, men inget och grina över, kommer säkerligen att äta där fler gånger.

Nu sitter jag i lägenheten med Mellis och Danne-mannen som kommit på besök och ska vara här över midsommar. Om någon timme blir det lasergame inne i Kalmar, ska bli grymme kul:D

morning!

Nu är jag i Nybro igen, och igår fyllde Madde år. Så vi var och åt hos Allan och Maj (mormorn och morfarn). Det blev såkallad mormor-mat, biff och potatis med jordgubbstårta till efterrätt. Mycket gott! Men ni skulle sett jordgubbarna, de var dom största jag nånsin sett. Dom var lika stora som ägg! allihop.. gottgott!
På kvällen blev det grillat och efter det åkte jag och Madde in på bio, baksmällan. Grymt rolig film faktiskt.

Idag blir det för oss att åka in till Kalmar och se vad dom har att erbjuda i shoppingväg, för Växjö hade verkligen ingenting..

men vi hörs sen!

Uppe med tuppen!

Idag är jag minsann uppe med tuppen! Ganska tidigt iaf, sov till halv nio. Kunde inte sova längre..
Ikväll är det match, hemma mot RefteleÅs. Får verkligen hoppas att den matchen går bättre än sist. Innan dess ska jag och bror min in en runda till stan. Ska se om jag hittar någon duglig kamera och något att ha på mig till midsommar. Men om man tänker på hur midsommar brukar se ut så kanske det bästa vore om jag köpte mig ett par gummistövlar...
Nu sitter jag bara här och väntar på att han ska komma hem från sitt sommar jobb, drygt som tusan! Men jag får väl gå ut och se om det är varmt nog att lägga sig en stund i solen.

dålig uppdatering

Vi har inte fått vårat internet i lägenheten förräns idag så jag har inte kunnat uppdatera något dessa dagar.
Men det har hänt en hel del..
Jag coh Mellis har varit på födelsedagskalas hos Jollan, som fyllde 20 år den 11 juni. Det var ett lugnt kalas med god mat och tårta och trevliga människor :D
Jag har spelat mitt livs sämsta match. Iaf säsongens sämsta. Var så besviken på mig själv efteråt, kändes som jag svek hela laget. Förlåt!
Igår kom Mellis kusin och hennes familj på besök. Hon har precis fått sitt tredje barn, en liten kille som ska heta Milo. Han var super söt. Vi åt sockerkaka och badade med Ella och Gabriel i poolen. Dom är helsköna dom barnen. Ella uppträdde och sjöng "han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna.." Ungen kunde hela låten!  Jag var riktigt imponerad.. Gabriel sprang mest runt och låtsas kissade överallt. Sen fiskade vi skräp i poolen också..
På kvällen efter det hade jag, Mellis och Madde stora planer, som tyvärr inte slutade som tänkt, men vi hyrde iaf en film (Walander- Hämnden) och åt massa godis och chips, så vi var ganska nöjda ändå..
Idag har jag och Mellis tvättat! hmmm, det var en upplevelse, haha, nejdå det gick bra! Nu ska vi snart ner och hämta den från torkrummet, sen ska jag köra hem till Tingsryd och träna.

trött som en...gris!

Är så trött nu efter jobbet, så tror jag ska gå och sova lite.. Ikväll är det träning och fika.. hoppas det blir en rolig sådan.
Längtar så mycket tills imon.. först ska jag jobba ( det längtar jag inte till) men efter det så ska jag åka till Nybro, och kanske in till Kalmar och fira Jollan.. Men det ska bli så skönt att vara i lägenheten hela helgen :) Med min Mellis.. har kanppt träffat honom på hela veckan.. men vi får ta igen det. Pengar är ju som sagt ett måste!

nähe.. nu ska jag få nått i magen, sen blir det vila!

skräckslagen!

Höll på att få panik när jag skulle läsa ElinKlings blogg för en stund sen och märkte att hon lagt ner den. Jag blev nästan arg! eller jag blev arg.. MEN! det finns ju alltid ett men.. märkte senare att hon fortsätter att blogga på tv4. Tack, tack tack!  Nu kan jag sova gott och fortsätta checka hennes blogg varje dag.
stylebykling.tv4.se

modefabriken

Här är gänget från Modefabriken, som hade utställning och modeshow i lördags. Otroligt duktiga tjejer och killar.
De flesta på bilden har egendesignade och sydda plagg.

Wahooo

YES, YES, YES Leanne vann prodject runway och jag höll på att börja gråta. Hon har varit min favorit hela programmet, för hon har så otroligt välsydda och perfekta plagg.. så fan va underbart att hon vann!


Nu måste jag sova, för imon blir det upp tidigt och jobba..

FINAL!

Ikväll är finalen av prodject runway! Wahoooo.. grymt spännande, men jag har min favorit, och jag hoppas att HON tar hem det.. haha där var jag rolig va?

Men nu innan det börjar har jag kollat på mamas boys, sjuka mammor, patetisk serie, men det är ändå ganska kul..
Jag håller dessutom på att fixa med lite grejer till lägenheten. Jag har en massa ramar som står tomma som ska komma upp och jag vill ju gärna ha något kul i dom. Mellis har ju redan fått sin favorit i dn absolut största av ramarna, så nu är det min tur :D
Vad tycker ni om dessa bilderna?





ahh, vi får se vad det blir..

Imon ska jag jobba! på trensum.. känns skönt att göra något. Efter det blir det att åka till Växjö och gå på kusin-student. Hoppas Moa följer med mig som stand-in för Mellis som tränar..
Måste iaf låna något fint från Moas garderob, för jag hade totalt glömt bort att det var student imon, så jag tog inte med mig några fina kläder från Nybro. Har ju bara skit kvar här hemma.. ;) Tur att Moas garderob står öppen:)


fotboll fotboll fotboll..

Fotboll i all ära, jag älskar sporten.. men att kolla på Sverige är nog det tråkigaste som finns.. Jag har inte höga förväntingar, vinner dom idag så blir jag nog mer förvånad än glad. Men jag gör som alla andra och lägger allt hopp åt Zlatan..

Tacon för en stund sen var god iaf :D

student och modeshow

Igår var det student dax och jag kan ju inte säga att han bjöd dom på något vidare väder.. hagel vid utsparken! stakars studenter.. men vi hade kul under pararplyet. Men ut kom dom och sen blev det att vandra runt och gratulera. Vi började hos Erika, mellanlandade hos Stina och avslutade det  hela hos Linn Sjöström. Under vägen fick vi både supergod mat och en jäkla massa dricka..
Tyvärr har jag inga bilder från gårdagen pga att jag först glömde den, och när jag väl hämtat den så råkar jag av misstag ge bort den till några mindre kloka människor. Men jag hoppas att jag kanske kan få tillbaka den. För det var inte ens min kamera, utan brossans. SHIT!
Det var en kändistät student dessutom. Först körde Andreas Karlsson runt i sin bil, sen kommer Nicklas Bäckström till studentfesten.. ojoj vad har hänt med lilla Tingsryd?

Idag blev det upp tidigt, 8.00, ta en dusch, äta frukost sen bar det av till Malmö ( vi drar till Malmö) och Moas avslutning på kursen på modefabriken. Jag och Nellan skulle agera modeller i Moas egendesignade och egensydda kläder. Super snygga! Jag bar en marinblå byxdress och Nellan fick ett par otroligt snygga byxor och ett linne. Själv bar hon en mintgrön sommarklänning med vita prickar. Jag hoppas att jag kan fixa fram lite bilder därifrån så småning om.
Det har iaf varit en rolig dag i Malmö. Många stilar, många personligheter, men otroligt kreativa människor.
Men catwalken v ar en mardröm;)


Jag har som sagt haft en kanon bra fredag-lördag, hoppas ni haft det också!

snart matchdax..

Det blev en regnig men mysig dag i Kalmar och lite små saker hittade vi allt.. fick dock inte med mig det jag skulle hem. Typiskt mig! Skulle egentligen har köpt örhängen, en långklänning och nya jeans men fick istället med mig två par skor och en klänning..
Och mellis fick med sig fin fina saker han också:)
Hann med att spana in lite fina prylar till lägenheten också. Bland annat några fina kuddar på indiska.. men dom får jag köpa en annan dag.
Förutom att gå runt i stan så åt vi en supergod (STOR) nachotallrik inne på 4-kök.. det var smarrigt!

Nu är det snart samling till matchen:) jag hoppas vädret håller i sig så vi slipper regnet! blir så satans kallt annars..
 

superfina balmänniskor..

Nu ska jag och min Mellis snart in till Kalmar... och det är fett nice! hoppas man hittar något kul iaf.

Balen igår var kanon fin. Alla var jätte fina.. fast vi var lite snyggare förra året;)

här är lite bilder från gårdagen..




panik!

Springer runt och letar efter batterier till kameran.. vill ju ta kort på alla fina bal människor, och nu ska vi snart åka in till Växjö.. måste fortsätta leta!

Lite smått förvirrad..

Det blev visst en rejäl sovmorgon idag.. kanske var för att jag råkade somna i soffan och sov där tills kl 03 i morse. Men nu är jag iaf vaken. Har dock inte en aning om vad jag ska hitta på.. det enda jag vet är att jag ska träna sen lite senare. Sen har ju studenterna sin bal i eftermiddag och den vill man ju gärna se..
Sen är jag så otroligt shoping sugen, så jag fundera på att åka in tidigare till växjö.. Men sen ska jag ju ändå in till Kalmar imon. ah vi får se..

Lite bilder från vår bal förra året..





får inte nog..

Vi håller ju på och inreda i lägenheten i Nybro och det börja ta sin form.. Igår var jag mamma och pappa på Ikea och handlade lite smått och gott, men det var gardiner vi åkte dit för. Det blev stora svart/vita gardiner i vardagsrummet och blommiga färgglada i köket och vita i sovrummet. Mamma och jag sydde på som bara den, men  hann ändå inte sy köksgardinerna.

Men även om vi har hur mycket saker som helst så ser det fortfarande tomt ut. Måste vara för att vi inte fått upp så mycket i hyllorna ännu. Tror jag ska åka in till Kalmar på onsdag och se om jag hittar något fint på Village. Måste ändå kolla efter några fina öronhängen till 90´s student.  Men jag tror vi kommer trivas som fisken i vattnet.. Sov där för första gången i natt, i vår nya, stora, sköna säng. Jag sov som en prinsessa! 

Jag lägger upp lite bilder på lägenheten när det är färdigt :)  Nu ska jag äta lite och sen åka ner till ICA och se om dom har fått in den nya marabou chokladen.. mamma trodde jag skulle tycka om den;)

GranCanaria

För er som inte vet det så var jag och Nellan på GranCanaria för några veckor sedan och hade det riktigt varmt och skönt och åt massa god mat och gottade oss.
Vi tog en sista minuten och hade turen att hamna på ett kanonfint ställe i San Agustin.

Här kommer lite bilder..







Tack tack tack Tobias!

Titta vilken fin blogg jag fått. Tackar Tobbe för det! Du är helgrym på det där ju. Jag hör av mig igen när jag tröttnat eller bilderna känns gamla;)


RSS 2.0