Modell-Madde

Mellis syster Madde har som högsta dröm att bli modell. Så förra veckan var hon här och rotade igenom min garderob för att se om hon hittade något att ha på sig till sin fotografering inne i Kalmar idag på förmiddagen. Och det gjorde hon. Tror det mesta utom ett par skor, ett linne och en jacka var mitt. Och det är ju kul att iaf mina kläder får synas på bild, när jag själv inte tycker det är allt särskilt kul att stå framför kamerna;)

Så i morse var jag hos henne kl 09. Skulle hjälpa henne att fixa håret..
sen bar det av.. det var faktiskt riktigt roligt att bara titta på. Se hur det går till. Hon som fotade var ju hel skön. Helt galen. Munnen gick som bara den hea tiden.


Innan vi begav oss.Tycker Madde kunde lagt ut lite bilder som Jessica tog backstage men hon vill nog inte avslöja hur det gick;)


Nu bär det av till Tingan!

och ikväll ska Mosan med mig hit.. Yahhooooo


Ljungby-dagar

Nu var det längesen igen.. men det var längesen jag var här hemma i Nybro och haft tid att blogga.

I helgen var jag och Moa på besök hos Fia i Ljungby. Vi hade jätte mysigt:) åt thai-mat och bara umgicks fram tills kvällen då vi gjorde oss fina för att gå ner till tältet och lyssna på Micke och Lina tror jag hon hette. Han, eller ja båda var helt grymt bra:) synd bara att dom började spela så tidigt. För då var det ju också slut tidigt. (ganska logiskt). Vi satt iaf där och drack lite och sjöng med i låtarna:)
Sen gick vi upp till Jenny och hade det allmänt trevligt innan vi drog oss ner till tälten igen. Men där var det galet! och då menar jag riktgt vilt! alla 35 plusare stod på borden och shakade som bara den till ett totalt värdelöst band bestående av ett gäng gamla gubba utklädda i peruker och leopardtights och turkosa gamla pälsvästar och jag vet inte allt.
Men vi hade trevligt i alla fall:D

Dagen efter blev det till att kolla på Twighlight. (Jag blev kär! måste köpa den filmen!) innan vi skulle bege oss hem.
När vi väl packat in allt i bilen och satt oss, så startar den inte. Inte ett endaste tecken på liv. Så Moa raggar upp en kille som inte kunde nån svenska knappt. Så vi fick låna hans startkablar. Och vi donade. Tror ni det hjälpte? NEJ, bilen vatt ju stendöd!
Så in till Fia igen, ringa pappa, ringa Björn. Sen efter ett tag kom bärgarn. Det var sorgligt att se bilen åka iväg helt ensam till verkstaden.. haha
Men hem kom vi iaf, tack vare Ewa och Uffe som var ute på vift!

Så igår var jag och bror min och hämtade bilen i Ljungby, så nu är den frisk och bry igen, med nytt batteri och allt :)

sorry guys!

Nu har jag inte skrivit i bloggen på evigheter känns det som, och det stämmer nog!
Jag kommer knappt ihåg vad som har hänt under de senaste dagarna.. det enda jag kommer ihåg är att vi förlorade mot Lörby i onsdags och vi kan väl säga som så, att det är väl inte det jag helst av allt vill komma ihåg.

Personligen så känner jag mig inte alls på humör just nu, vet inte varför. Vill bara lägga mig under täcket, somna, vakna och att allt ska vara helt perfekt. Och perfekt för mig just nu innebär att ha ett jobb!

Ikväll ska vi på nån träff med Nybro Vikings och alla respektive, vet inte vad som kommer hända, men det blir nog skojsigt!


Vilken skön sommardag!

Igår var jag som sagt på barndop, söta lilla Milo skulle döpas. Han är så söt, och cool lugn:D efter dopet så blev det super god mat hemma hos Therese och Magnus. Therese hade gjort super god mat så det kändes nästan som man var på studentmottagning när man satt i det vita partytältet och mumsade i sig all mat :)
Efter maten var det dags för tårta som Siv hade gjort, jätte god var den :) Minns ni Siv? ni som var på min och Mellis student? i vilket fall som helst så var det den coola tanten som satt med oss ungdomar och sjöng om en katt i en nässelhög in vid vägen.. haha hon var för rolig..

Jag hoppas kunna visa lite bilder från dopet snart..

Idag så har jag åkt hem till Tingryd och varit i Millegarne utanför Ronneby med mamma och sola och badat hela dagen. Vi kom preics hem, så nu är man sådär lagom trött.  Om en stund blir det mat och sen ska jag nog bara slänga mig framför tvń.

Cirkus i Kosta

Idag har det varit en heldag i Kosta tillsammans med Mamma, Moa och Eva. Vi började med en liten förmiddags fika innan vi begav oss in på Kosta outlet. Finns så otroligt mycket skit där, men visst kan man hitta endel guldkorn också, men tyvärr hade jag inte den turen idag. Jag köpte en brosch och ett armband på glitter. Armbandet kostade 10 kr så det är ju vad man kan kalla ett riktigt fynd. Sen köpte jag träningkläder från Reebook också, ett par byxor och ett linne. Ganska stolt över mig själv att jag köpte något så behövligt för en gångs skull;)
Efter några timmar på outlet så begav vi oss till glashyttan för cirkus, som var den verkliga anledningen till att vi var där.
Det var en mysig liten dansk cirkus som underhöll oss med de mest otroliga arcobatiska saker och självklart grym glasblåsning.. Måste säga att det var riktigt mysigt:)


Efter cirkusen så var vi döttshungriga, så då blev det mat dax. Men innan dess tog vi en snabb titt i glasbaren vid hotellet. Helt sjukt fint. Där borde man nog ta in för en natt eller två någon gång.

När vi sedan ätit så gick vi lite till på outlet och hamnade i sportaffären där Moa skulle prova kängor till hennes kommande vandring på Sveriges högsta berg. Och det tog ett tag.. eller till och med ett ganska väldigt långt tag;)


Men när vi väl kom därifrån så åkte vi hem till mig i Nybro för ett litet besök med te och kakor :) Och dagen kunde knappt avslutas på ett bättre sätt.

Så tack Mamma, Eva och Moa för en kanon dag, och tack Eva & Moa för den välbehövliga inflyttning presenten, jag lovar att den kommer komma väl till användning:) Vår fina nya saft-karaff:D

Imån blir det barndop med famljen Mellström - Mellis för han tränar:( Lilla söta Milo ska döpas och Madde ska vara fadder. Kan nog bli trevligt, för det är ju inte var dag man är på barndop.

Kalmar

Nu var deras träning inför publik avklarad och det såg ju bra ut..

Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem så vi kan åka med Anne och Björn in till Kalmar och äta. Rix FM festival där ikväll, men tror vi missar det mesta. Men Madde sa att hon skulle gå och dansa till Scotts hela natten;) haha skulle jag vilja se!


Varm dag..

Blir ingen träning för mig idag.. har ont i nacken, och jag vet inte varför. Känt av det lite hela veckan. Borde kanske köpa en ny kudde eller något?

I övrigt så jag har varit på informationsmöte, som det så vackert heter, på arbetsförmedlingen. Och det var väl som väntat! inget nytt som kom fram.
Innan dess låg jag i en solstol på Gäddvägen och hade det gott!

Mellis och Nybro har sitt första ispass ikväll, så i med jag inte kan träna idag så ska jag nog gå upp och kolla lite. Kanske inte det bästa för nacken att sitta i en ishall, men jag får väl packa på mig en halsduk;)


Woohooo

Då har man avklarat en timme i bil, en träning, en timme i bil till och en förbaskat stor portion med spagetti och köttfärssås! ganska nöjd faktiskt;)
Nu blir det snart sängen, men först.... Two and a half men.

Natti Natti

Den här klänningen från asos.com tänker jag klicka hem nu i dagarna. Den ihop med boots likt bildem är skit snyggt! tycker jag iaf..;)


trött..

Steg upp tidigt idag (för att vara jag) för jag skulle följa med Mellis och Wille ut på golfbanan vid halv tio. Men när jag väl tvingat mig upp, ätit frukost och gjort mig färdig så kommer Mellis och säger att det inte blir något, för det är damtävling på banan. Helvete! kunde jag ju lika gärna sovit.
Men men, vi gick och la oss i sängen igen och kollade på några avsnitt av Two and a half men:) Och efter ett tag så åkte vi ner till golfbanan ändå, för Mellis och Wille ville slå några bollar iaf. Så vi slog lite, sen åt vi och sen orkade inte jag mer så då körde jag hem, medans dom var kvar.
Sen dess har jag kollat på tv och vilat lite och nu ska jag strax köra upp till Tingsryd och träna:)


Jag är kääär...

...I en fullständigt skit snygg sko!
Ja, Mellis med förståss! och han är också skitsnygg och allt, så man kan nästa säga att den här skon är hans identiska tvilling, och ta mig då inte ordagrannt! för riktigt så kantig är han inte;)


Jag ryser, så snygga tycker jag att dom är

Ser ni likheten? jag ser den iaf klart och tydligt;)

MC-jackan

Nu har jag haft min "skinnjacka" i mc modell i närmare 2 år och jag älskar den så mycket så jag nästan önskar att jag kunde sova med den på. Minns när jag och brudarna var i Åre förr förra vintern, då hade jag sån hemlängtan bara för att jag ville komma hem till varmare trakter och få ta på mig min älskade jacka! sjukt, men den är nog det absolut bästa köp jag nånsin gjort!
Men... när jag köpte den så var den inte så populär som nu. Då visste jag i princip tre personer som hade en likadan.. nu har alla! iaf nästan alla en sådan.
Och det är det tråkigaste jag vet att ha något likdant eller se ut som alla andra. Ibland kan jag tycka om något jag köpt jätte mycket, men så ser jag att någon annan har en likadan, och då är det inte alls lika kul längre, jag blir alsolut inte arg, men det är då jag känner att jag vill förnya mig. Och det är precis så jag känner nu..
Så därför, nu när alla köper svart, så funderar jag skarpt på att köpa en brun i samma modell.. och sen lite senare i höst en i mocka.
Men vad gäller den bruna, så tror jag att jag har hittat den rätta! och den hittas på modekungen.se.


40 spänn!

Att handla second hand är aldrig fel. Man kan hitta helt fantastiska grejer, som man ofta blir ensam om att ha. Klippa och trixa lite så han man lätt ett unikt och snyggt plagg. Ofta till ett overkligt pris dessutom.
VÅGA!


Mellis och jag var en runda på stan och åt innan (Jätte goda grekiska grillspett på Dolce Vita) och då passade jag på att springa in på Kupan.. Senast jag var där så såg jag nämligen en supersöt klänning, men då köpte jag aldrig den och det ångrade jag nu. Så därför sprang (eller ja, jag gick in) där för att se om den fanns kvar. Men Nix nix:( faan va jag ångrade det! Men.. jag hittade en annan söt prickig klänning och en svart stickad oversize tröja. 40 kr stycket kostade dom, trodde jag, men när jag kom till kassan så var det visst halva priset, så jag fick båda för 40 spänn! Vilka kap!

Klänningen som jag kollat in tidigare, men som inte längre fanns kvar påminde om den här klänningen. Hur fin som helst! Men jag ska inte sluta leta, för jag ska ha en liknande!



Bilderna kommer från tjejen på bildens blogg.
www.fashiontoast.com
Kolla in henne, för hon är grym!

Back in Nybban

Då var man tillbaka i Nybro för ett par dagar. Jag och Mellis har precis ätit frukost och kollat på simningen. Nu är det väl bara till att klä på sig och se vad dagen har att erbjuda:D
I med vädret här är sådär, så blir det nog inget bad idag.. men man kan ju hoppas på en förbättring :)


slutkörd!

Efter aerobicpasset i morse så är man helt slut i kroppen.. känns som man har noll kontroll;)
Vi var ute i Kvarnen i Knällsberg och åt supergod paj och hade lite tävlingar.. kan bara tala om att kasta yxa och skjuta lerduvor inte riktigt är mig grej.. men det gör inte mig så mycket, hade nog inte tänkt bli nån jägare ändå. Men som tur var fanns det andra som var duktiga i vårt lag :D Inte för jag vet hur tävlingen slutade men, jag hoppas vi vann;) haha

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. gå ut och lägga mig i solen och sova är nog det bästa jag kan komma på just nu.. och äta Never stop förståss;)

vilken dag..

..Upp vid (host) kvart i elva.. frukost, sen till träningen som började kl 12.00, frukosten stod långt upp i strupen på mig när vi drog igång! Efter träningen så blev det Huset fullt hemma hos Mia & Fia:) hade helt glömt bort hur kul det var.. Efter några avsnitt var vi dock tvungna att pausa för att springa över till Börjes och köpa godis, sen var vi på att igen :)
Så när nästa träning väl kom, några timmar senare, så var magen full av godis ist för ostmackor! inte bra det heller..
Men jag tog mig igenom den träningen också, trots att benen inte riktigt orkade med på slutet.

Nu efter träningen så har jag umgått lite med Stina, vi åkte ner till Preem och hyrde en film. Bröllops duellen, ganska rolig faktiskt! långt ifrån den bästa film jag sett, men, den dög en kväll som denna, det vill säga när man är helt slut!

Så nu ska jag pysa ner i min ensamma, men ack så sköna säng och sova några timmar innan det är dax att stiga upp och förbereda sig för aerobicpasset imån vid 11.

RSS 2.0