Mysig kväll med pappers pizza

Kom hem från Moa för en liten stund sen. Jag, Nellie, Linn och Fia var där.. vi gjorde en fantastiskt god hem gjord pizza. Men tyvärr så brände den fast i det bakplåtspapper som Moa lagt dit. Så tyvärr så blev det en pizza utan båtten. Men det gjorde inte så mycket, för den var grymt god iaf;)
Vi hade kul under tiden vi gjorde den också. En egen TV kock i köket.. och jag var kocken;) haha synd att inte plåten passade i ugnen;) Ingen som förstår, men det blev en rolig liten film:D
Efter maten satt vi bara och små pratade och hade allmänt mysigt.. :) tills vi skulle hem, då var vi rädda! stackars Moa ligga där ute helt själv i skogen:(

Nu blir det läggdax för imån är det träning kl 12.00 och då är det ju bar om man är utvilad..

natti

fortfarande uppe..

Sitter fortfarande här och tråkar.. borde lägga mig, men jag är fan inte trött! vad ska man hitta på då? kan ju inte precis ställa mig och steka pannkakor, även om det vore förbaskat gott. För jag börjar faktiskt bli lite hungrig..
Nej, det ska jag verkligen inte göra. Jag ska nog gå och försöka sova iaf. lika bra det.. sen ska jag sova ännu längre än vanligt imån.. för sova är nog det bästa jag vet.
 Natti natti

Home i mörkret

Sitter nu hemma själv i mörkret och tycker synd om mig själv.. Nej så illa är det inte, men det är tråkigt. Fast jag ska väl ändå sova snart..
Är iaf tillbaka i Tingsryd igen nu. Träningen tidigare idag var riktigt rolig faktiskt. Ser fram emot "träningslägret" i helgen. Tror det blir kul.

Efter träningen så var jag ute och gick en lång och härlig runda med Stina :) Kul att prata av sig med hnne lite, för det var på tok för längesen.

Imån vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska ut till Ulfsmåla och äta och spela spel med ett gäng. ska blir trevligt. För i Ulfsmåla var det också alldeles för längesen jag var sist. Så det ska bli kanon kul:)

Kommer sakna dig!

Vet att du läser min blogg Mellis, ville bara säga att jag kommer sakna dig nu när jag är hemma resten av veckan...
Du är bäst av alla!
Jag älskar dig!



glömde ju berätta om marken

Marknaden alltså:D
Jag hade skit kul! synd bara att tiden gick så förbaskat fort.. hade velat göra om det minst 3 dagar i rad.. men nu får man börja se fram emot annat ist:)

Förfesten hos Mia var som väntat skit bra :) Kul att träffa sötnosar som Becca och Klara igen.. inte så ofta man gör det tyvärr:(
Det dumma var att vi gick ner till öltältet för sent:( för när man väl pratat med alla man ville prata med och skulle börja shaka lite rumpa på dansgolvet.. då var det dax för sista låten:( haha typiskt!
Men jag kan inte säga annat än att det var en förbaskat jä#la rolig dag/kväll/natt :D
tack allihop!

tyvärr har jag inga bilder...:( gråter floder över det, för kvällar som den borde förevigas!

Stor-städning!

Nu har jag och Mellis precis städat ärdigt hela lägenheten, så nu finns det inte en enda smutsfläck eller dammråtta :)
Nu ska vi nog åka bort till Hanemåla och bada lite.. eter det ska jag upp till Tingsryd  och träna lite boll:D

Mättogo

Då var man mätt och go, och nu bär det av mot Tingsryd...
Ses snart tjejer!

Matlagning i underkläder

Jaha, då var pastan färdig! inte varje dag man står och lagar mat i underkläderna, men så fick det bli idag! För lat för att klä på mig;) sen är det så förbaskat varmt i lägenheten också.. puhhh!

Men, jag är fortfarande inte hungrig, så maten får nog stå kvar på spisen en liten stund till... det är sååå tråkigt och äta själv.. Även om man är helt ensam i lägenheten så känns det som när man åt själv i matsalen ibland i skolan och man kände sig jätte uttittat. Mycket roligare med sällskap! :)

Under tiden så spanar jag på annat... bland annat har jag kollat in dom här partypjuxen från Halens.se
299:- bara :) glitter och platå, kan ju knappt bli bättre..

Morning!

Idag var det segt att komma ur sängen.. Mellis stack till jobbet vid åtta, så jag hade hela stora varma underbara mysiga sängen för mig själv, och även om jag ställde kl på nio så kom jag inte upp förräns tio... Och då fick jag verkligen slita mig upp. En kroppsdel i taget!

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ställa mig och göra lite spagetti/köttfärssås så jag har det gjort:)

Sen ska jag upp en runda till M på jobbet innan jag åker upp till Tingsryd igen.. hinner inte träffa honom innan jag åker. Min älskade älskade bästa Mellis!


Urgammal bild på oss två, vilket hår han har killen:) fast det är nog snyggare nu trots allt!

God natt!


Nu ska jag ta ett klassiskt skidhopp rakt ner i sängen. ZZzzzz

Natti natti

Gina Tricot


Hösten verkar komma även till Gina Tricot. Sällan jag köper något där med byxorna uppe i hörnet tror jag är grymt snygga! såg dom på en annan bild, så dom ska jag hålla utkik efter.

Hareem?


Hareem..
Hissa eller dissa?
Jag vet faktiskt inte, på bilden är det ju coolt.. Men jag tror de är svårt som tusan att klä i ett par hareem, och även om vi tjejer gillar dom, så tvivlar jag på att killar gör det.
Minns att jag hade ett par för flera år sen, och Mellis kallade dom för "bajs-byxor". De var dom värsta han visste. Rumpan försvann sa han.
Upp till var och en.. jag tycker dom är ganska coola!

ZZZzzzz

Myspys i soffan nu efter lite mat :) Mellis stack precis till träningen, så jag sitter här själv och kollar på tv, ganska skönt faktiskt:) tror nästan jag somnar snart...

Kvällen igår var riktigt lyckad. Jag hade jätte trevligt:) den extremt långa förfesten var kanon, och bollhallen var det riktigt bra drag på måste jag säga :)

snart dax

Efter en lång, varm och skön dusch så ska jag snart ta och göra mig i ordning för partajet ikväll:)
Fyndade som sagt lite grejer igår, så det får bli något av det :)
sen ska jag ta cykeln bort till Mia & Fia och mysa lite innan vi drar vidare :)
Jag tror och hoppas att det här kommer bli en toppen kväll!
 

Partyparty

Morgon! hoppas allt är prima skinkan med alla!
Själv så är man redan uppe för ovanlighetens skull.. ska åka till Tingsryd om ett tag.. Måste åka tidigt för Mellis ska på någon återträff med 88-89:orna från hockeyn..
För min del blir det medlemslotteri med vännerna ikväll:D skojselimojsigt! hoppas jag iaf.. har aldrig varit på det innan, men i dom bästas sällskap så borde inget gå fel.

Nähe, nu ska jag göra frukost! ses sen!


äntligen lite shopping..

Idag följde jag med Madde och Björn till Växjö, Björn skulle kolla ryggen så jag och Madde passade på att ta en runda på stan. Eller Linnégallerian rättare sagt, för längre kom vi inte.
Men jag fick tag i det jag skulle, så n har jag iaf något att ha på mig imån och på måndag:)

Sen blev jag påpackad en 3 telefon... jag hann inte ens säga nej, det gick galet fort. Och nu ångrar jag mig.. jag ville ju inte alls byta abonnemang.. dumma dumma säljare!
Så nu måste jag åka in till Kalmar och gå in i 3-butiken och reda ut det hela..
Trögskalle som jag är!

LÄR DIG SÄGA NEJ LINN!

mörkret närmar sig

Sommarn varar ett tag till, så det känns lite dumt att säga att jag redan börjat längta efter höst.. myskläder, kängor, halsdukar och mössor. Sommarn är härlig på alla sett, men nu känns det som den varat i evigheter, antar att det har att göra med att jag på första sommarn den jag var 14 år varit ledig hela sommarn utan jobb..
Det finns fortfarande mycket jag ser fram emot den här sommarn, som t.ex medlemslotteriet på lördag, marknaden, fotboll och inte minst cykelfesten! det ska bli jätte kul, men trots det längtar jag tills jag får bläddra i min höstkatalog från H&M och köpa mysiga och varmare kläder..


Här är ett gäng plagg som jag kollat in inför kallare tider..




Mixa och matcha, dom här plaggen från topshop ska bli mina;)

stormig dag

Idag har det som sagt varit riktigt blåsigt ute. När vi var ute på en liten biltur för att leta "skatter", vår nya hobby;) så besökte vi bl.a raukarna i Byrum, och jag kan tala om att det var på gränsen att man flög ner i vattnet;) Näe, inte riktigt så illa, men det blåste riktigt ordentligt.

Efter det har vi chillat! varit i Kyrketorp och ätit pizza. Kanon god pizza, även om vi egentligen hade tänkt äta thai-mat. Men eftersom kocken avrådde oss från det pga att det skulle ta jätte lång tid, så fick det bli pizza.
Efter det massor av godis till Morden i Midsommer och So you think you can dance..
Och nu är det snart läggdax.. och hoppas på att det blir bättre väder imån:) för sol & bad skadar ju aldrig..


Först blev det lite bad innan blåsten tvingade oss upp

sen blev det en biltur till Byrum

Där blåste det så mycket så Stella tog skydd, mellan mina ben!


och påväg hem, så fick vi sällskap på vägen av ett gäng får...


Öland igen!

Nu är vi tillbaka på Öland och här blåser det som bara den.. tror knappast det blir något bad idag.. men vi får se.
Jag, Mellis, Måns och Schassen har nyss varit och tränat på gymmet i Löttorp. Så nu är man helt genomsvettig! Men det är bara bra det, med tanke på att jag missar första fotbollsträningen ikväll:( Men får träna på torsdag. Det ska bli skönt att börja igen:) har faktiskt saknat det riktigt mycket..

Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer... men jag tror jag ska gå ner till hamnen och köpa mig lite mumselimumsiga räkor:)
Och ikväll skulle det tydligen vara något rockigt cover-band som skulle spela där nere. Tror Mamma och dom skulle dit, så får se om man hänger på. Men man vill ju inte missa morden i Midsommer;) haha

Jag och Måns

Nu när Mellis jobbar, så hänger jag och Måns i lägenheten.. Vi har nyss ätit goda toasts och nu kollar vi på tv.. TopModel för tillfället, och jag tror att det säsong 1, så det är lite omodernt, men det är kul ändå. För vissa är ju helt crazy!
Innan vi satte oss här så var vi uppe på stan och kollade lite. Åt en glass, vilket aldrig är fel..




Morgon allihop!

Nyss vaknat.. sitter i soffan och hänger... och nacken hänger också;)
Idag är det mycket som ska göras..

  1. ska in på arbetsförmedlingen i Nybro
  2. In på Kvantum
  3. Åka till öland

Det sista var ju dock inte så jobbigt;) men resten.
Jag fattar inte det. Blir alltid så nervös innan jag ska göra saker. Ändå vet jag att det alltid går jätte bra. Eller, oftast iaf:D



no phone

Kära vänner!
jag har glömt min urladdade mobil i Tingsryd, så vill ni mig något viktigt så får ni ringa Mellis :)

I övrigt, kvällen igår var hur kul som helst. Massa folk, massa vänner man inte träffat på länge. Det var riktigt kul. Dock så rockade jag och Nellan lite väl hårt framåt kvällen. Tror vi stod och headbangade i över en halvtimme, och jag kan tala om att det har satt sina spår. Kan knappt röra nacken.. Det värker och det känns som att hela nacken hänger! 
Inte kul alls..

Men det är smällar man får ta efter en riktigt lyckad kväll:D

Nu sitter jag, Mellis och Måns hemma i lägenheten i Nybro. Har precis fixat internet, igen!
Vi åker till Öland igen imån, så ikväll ska vi bara slappa och äta tacos och kolla på Walk the Line som går på TV ikväll.

Morgon..

Idag var vi uppe med tuppen.. åkte till Hanemåla för att äta frukost. En supergod frukost som alltid.. Sen bar det iväg till Svartbäcksmåla för att springa en runda. 5 km fick det bli, och det var helt lagom. Nu står Mellis i duschen och jag sitter här. Ska äta lunch hos Anne och Björn sen innan vi åker vidare till Tingsryd. Tror vi skulle äta spagetti med köttfärssås, och det är ju aldrig fel.
Fasen var jag svamlar.. Nu ska jag hitta på något viktigare!

ses!



 


Sista dagen på Öland

Efter en härlig dag på stranden, med klartblå himmel och massa strandtennis, så ska jag och Mellis bege oss hemåt om någon timme. Vi måste hem och ladda inför inflyttningsfesten vi ska på i Tingsryd imon.. Ser verkligen fram emot att träffa alla:)

Dagarna på Öland har varit kanon, så vi har planerat att åka hit igen på måndag kväll och vara här nån dag till.

Mitt stora problem just nu är vad jag ska ha på mig på festen imån. Önskar att jag hade haft någon fin klänning. Men eftersom jag egentligen inte är någon direkt klänningsfantast så köper jag aldrig någon. Vilket är väldigt synd i såna här lägen när man verkligen velat ha en.
Men men.. jag köpte två nya linnen igår, så kanske får blir något av dom..


Någon av dom här hade ju inte skadat

Eller den här supersnygga bodyn

Jag behöver ett jobb, jag behöver shoppa!


3 år

Idag, för tre år sen så sken solen, det var varmt och vi hade planerat att åka ut och bada. Men så ringde någon och dagen förvandlades till den värsta någonsin.

Idag är det 3 år sedan Erik gick bort. Vet inte om tiden har gått fort eller långsamt. Men det känns fortfarande som att han ska dyka upp någonstans. Jag drömmer ibland att han är tillbaka, men så vaknar man och förstår att ingenting har hänt.
Men även att han dog bara 16 år gammal så känns det som att han varit med oss andra överallt. Det känns som att jag har sett honom ta körkort, det känns som jag sett honom ta studenten.. jag vet inte varför, om det bara är något man önsketänker, eller om han faktiskt är där någonstans ibland oss. Jag hoppas det.

För er som inte kände Erik, kan jag bara tala om att en snällare kille får man leta länge efter. Vi hade kännt varandra sen vi var små, men jag har aldrig varit arg på Erik, aldrig tänkt en enda ond tanke om honom. Och det är ganska få man kan säga det om, och verkligen vara ärlig.
Han var rolig också, minns i högstadiet på engelska lektionerna, fy va vi skrattade.
Erik, fluffy erka... Jag saknar dig!

Idag tänker jag på hans familj, som verkligen är den mest otroliga familj jag träffat..

Vill ni veta mer om Erik, läs hans fina minnessida som finns länkad i kanten.


dag 4

Redan fjärde dagen vi är på Öland. Helt sjukt vad fort tiden går.. Idag är det fint väder, liksom igår. Så idag blir det sol och bad:) Vattnet igår var iskallt, jag skulle nog jämföra det med isbadet vid bastun dit vi brukade åka med mormor när vi var små.. iskallt! Blir nog att kolla in alla outlet som finns här runt omkring idag med, se om dom har något att komma med. Sen ikväll blir det räkfrossa! och vad tycker vi om det? helt suveränt! ja a då:) Ser grymt mycket fram emot inflyttningsfesten på lördag också, ska bli grymt kul. Längesen jag träffade många som ska dit.. så det ska bli superkul. Nu ska jag gå och borsta tänderna.. Ha en underbar dag

Yatzy

Vad måste man inte göra på husvagnssemestern om inte spela Yatzy? det har vi nyss gjort, och som vanligt så förlorade jag stort:( men otur i spel borde ju betyda tur i kärlek :D och det anser jag ju att jag haft:)

Nu sitter vi framför tv´n och kollar på criminal minds, och Mellis äter jordnötsringar som luktar mindre gott!

trevlig kväll allihop, imon hoppas jag på strålande solsken så man kanske kan ta med sig brazzen ner till stranden:D


Öland, underbara Öland

Nu är vi på Öland:) Jag, mina bröder och Mellis har precis varit uppe på bageriet och köpt massvis med goda kakor :) Så snart blir det fika. Mumsigt värre!

Innan var vi nere vid hamnen och fiskade. Eller jag fiskade inte. Inte riktigt mig grej. Har inte det rätt tålamodet, så jag satt och tittade på istället. Hamnen är grymt fin, så härligt att bara sitta där..


Även om inte vädret är det bästa, så är Öland helt underbart i vilket fall..

aktivt fiske..

älskade. Med den fina hamnen i bakgrunden..

vi

hoppas ni har det lika mysigt där hemma :)

Tråk tråk tråk..

Sitter här och har tråkigt nu efter att nästan ha klarat tre korsord.. Vet inte alls vad jag ska hitta på! funderar på om jag ska baka eller något? kladdmuffins är ju aldrig fel..
När Mellis kommer hem från golfen så ska vi iaf ut och springa en runda.. och idag är det nästan så jag ser fram emot det;) Börjar längta efter fotbollen igen nu, känns som det varit uppehåll i evigheter..

Vagabond

Vad är en Höst/vinter utan ett par snygga Vagabond? För mig är det iaf dom absolut bästa skorna. Alltid super snygga och framförallt super sköna!
Här kommer mina favoriter inför hösten:






Ett jobb, och flera av dom här skorna blir mina.

grilla grilla grilla!

Nyss varit nere på byn och handlat med pappa :) ska grilla gott ikväll:) så nu ska jag snart gå och fixa salladen :)
Köpte super goda chips! Vet inte om ni provat "Pop delight" nacho cheese. I vilket fall som helst så är dom supergoda! så ska grabba dom och sätta mig framför tvń sen efter maten..

helt klart en ny favorit

Home sweet home!

Nu är man hemma i Tingsryd igen! och det är hur skönt som helst, även att det första jag gjorde var att hjälpa mamma städa kylskåpet;) men som tur var fick lite hjälp av Mellis också.

Sitter o funderar på vad jag ska göra nu, är mer än sugen på en fika på hyllan:D  för som jag har längtat efter fika på Hyllan" är man galen då?

Nu ska vi, jag och Mellis iaf vara i Tingsryd över helgen innan vi åker med min familj till Öland på måndag:) och påtal om att längta efter saker" jag håller på att längta ihjäl mig efter de rökta räkorna som finns att köpa på rökeriet i hamnen.. mmmm.. kommer nog bli som godis för mig nästa vecka:)

Räkor!!!

Just det! en sak till. Har ju glömt berätta att bror min har tog körkort i onsdags, så nu kommer jag vara orolig varje gång han är ute och kör. Men Grattis grattis Bobbie!


Nu blir det tv´n!

Nu blir det TV´n innan jag åker upp till Mellis på jobbet :) saknar honom!

Jeansklänningar



Något att satsa på?

slitet ska det va!


Ge mig dom jeansen!

Pss..

Nu har jag lämnat CV´n på stan. Lämnade ett på coola "The salty dog", stött skön tjej som jobbade där idag! världens coolaste frilla! Sen lämnade jag in ett på "Var dag" och ett på "Coop". Vi får se.. det ser ju inte jätte ljust ut just nu. Men om det blir bättre tider så finns mitt CV iaf där:)

Hade dock lite smått panik inne på "the salty dog". Kände att min stil inte passade in för att söka jobb där idag, men Madde tyckte det så fick göra det ändå. Kändes som att jag skulle behållt mitt randiga linne och skinnvästen istället för att byta.. Men men.. får väl vara SKIT cool nån annan dag när jag får in där.
Har kikat in ett par, eller till och med två par skit snygga  jeans från Levi´s, och en snygg vit t-shirt från Cheap Monday där som snart kanske hamnar i garderoben.


Jeans, gamla från H&M
Skor, scorett
tunika, Indiska
jeansjacka, Monki
halsband, mammas

Var det helt galet?


Söka jobb

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! ska ut och lämna mitt CV på lite fler ställen idag, och jag är jätte nervös! Vet att jag inte behöver vara det, men det känn ändå fånigt att lämna ut CV´n när det inte finns någon som söker personal. Men men.. Får hoppas att jag får napp någonstans iaf:D
Har sprungit runt i över en timme typ för att hitta något bra att ha på mig, nu är jag färdig, men är fortfarande inte nöjd! Men svarta jeans och ett svart/vit randigt linne blev det iaf.. och skinnväst, men den vet jag inte om jag ska ha än.

Så kära ni! önska mig lycka till!

H&M

 
Lite smått och gott från H&M som absolut inte skulle skada att ha i garderoben:)
Jag älskar skinnhandskarna!

Glömde..

Glömde ju berätta om Mamma och pappa Mellström bröllopsdag. Vi åt på Byttan i Kalmar. Ett jätte mysigt ställe i slottsparken. Vi satt ute, pratade, köpte in lite små-plock, åt en supergod grillbuffé, skrattade, åt en ännu godare glass till efterrätt och sen var det dags att åka hem igen..


Anne och Björn, 24 år som gifta.... fy rackarn!

Sen kom vi:) och då bjöds det på jordgubbar och choklad. Lägg märke till att jag äter!

Madde och Björn

Vi två, alltid bäst!

Vi alla, lägg märke till att det åter igen bara är jag som äter! Dom andra har inte ens tallrikarna kvar, och jag är inne på min andra;)

gott gotti gott gott

Mellis hade en egen glass med jordgubbar, ändå kunde han inte låta bli våran..

NU, äntligen lite bilder från poolpartyt!

Trots regn och åska hade vi grymt kul, allt var jätte lyckat!










 Kan bara tala om att det var över 300 bilder från den här kvällen, så det här är bara en liten del av det. Men vi hade super kul.. Så tack alla igen för en toppen dag!


Mina stilförebilder!






Alltid lika snygga, Sahara hotnights!

mjölksyra

Tjoooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Sitter och kollar på "make me a supermodel" , som vanligt så här dax! ;)
Tidigare i dag så gick Mellis och jag till löparbanan för att träna, sprang 300 meters intervaller, och det var piss jobbigt! På gränsen till mjölksyra efter varje varv. Men vi tog oss igenom det och nu efteråt så är man ju mer än nöjd..;)

Ikväll firar Anne och Björn, Mellis föräldrar, bröllopsdag. Det ska vi fira med att gå ut och äta i Kalmar ikväll:) Det blir nog riktigt trevlig. Om inte annat så hoppas jag på god mat:D matvrak som jag är!


Grattis på bröllopsdagen Anne och Björn!


Har tråkigt!

Just nu sitter jag och kollar på finalen av Wimbledon, inte så kul när man inte riktigt förstår sig på det..
Men påtal om annat! Poolpartyt igår var riktigt lyckat, även att det regnade och åskade och hela fadderittan så var alla på otroligt gott humör och badade som bara den:D

Så tack allihop för en otroligt bra gårdag! och som Mellis sa när vi skulle sova "faan, nu är det redan över"...

Nu ska jag kila upp med lite mat till pojken och ikväll blir det golfbanan..

Bilder från poolpartyt kommer inom kort!

TV-time

Eftermiddagarna på TV är riktigt bra nu.. Först Tyra Banks show, sen Make me a supermodel, sen Date my Ex och nu sitter jag och kollar på Boones. Så regnar det så finns det alltid en räddning :D
Och kollar man på tv..... så är det ju aldrig fel med glass:D

Juice är ett måste!

ihop mojsas glass är det bästa!

helt inne i tvn´s värld..

Men nu måste jag lämna Boones, ska åka upp till Mellis jobb och hälsa på honom lite innan han slutar :)

När man har tråkigt så är bästa medicinen att shoppa!

och det har jag gjort.. Åkte ju som sagt till Kalmar för att hitta en ny bikini och en klänning till poolpartyt imån, men som vanligt kom jag inte hem med det jag skulle. MEN! köpte en vit sidenskjorta som jag kollat på innan, ytterligare en skinnväst och ett randigt linne.
Väl hemma i Nybro igen åkte vi upp till stan för att kolla in på Lindex som vi missade i Kalmar, och där fann jag min nya bikini! tur det, annars hade jag fått dåligt samvete för att jag kom hem med saker jag inte behövde;)


Allt från H&M

Kanske verkar korkat att köpa en skinnväst till, men har älskat min skinnjacka från H&M så mycket att jag bara va tvungen att ha västen med. Den jag köpte från MQ för ett tag sen är dock lite tjockare och längre så jag tror nog båda kan komma till användning.

My new BFF, haha

Så här ser bikinin ut! Kanske inte min stil egentligen, med tanke på att jag är helt anti bygelbikini´s MEN den är tyckte jag var ganska söt, och nu när man fått lite, lite mer färg än innan så kan nog rosa vara helt okej.


Gillar värmen, men nu börjar det fan bli för varmt!

Snart vet man ju inte vart man ska vara, är ju lika varmt överallt. Det enda stället som är svalt och skönt är ju bilen, men där kan man ju inte sitta och häcka hela dan.
Håller på att få panik!
Mycket jag får panik på just nu, men imån är det poolparty och då ska jag försöka slappna av och bara ha skoj!

Nu idag så har Mellis och jag varit och storhandlat på systemet inför imorgon.. och nu är han och jobbar hela dagen. Skit tråkigt! känner mig helt ensam. Saknar alla mina vänner där hemma!

Men om en stund, om Madde kan bli klar någon gång så ska vi åka in en sväng till Kalmar. Se om jag hittar någon klänning eller något tills imån, kanske en ny bikini också. Vi får se! Om inte annat så ska jag äta en stor, mega stor iskall glass:D det svalkar iaf lite..


RSS 2.0